Healy ura

 

Healy ura

Healy je blagovna znamka podjetja Healy International AG ** Zahteva mese─Źno naro─Źnino, ki se bo samodejno obnavljala mese─Źno.Naro─Źnino lahko prekli─Źete pred datumom podalj┼íanja, da se vam naslednji mesec ne zara─Źuna.

Poi┼í─Źite primerne programe Healy IMF Healy Watch s pomo─Źjo aplikacije Healy Watch Connector ** meri in ocenjuje, kateri programi Healy z individualizirano frekvenco mikrotoka (IMF) so najbolj┼íi za vas v danem trenutku.

Dolo─Źite ravnovesje med telesom in duhom Ura Healy naredi Healy zaprt sistem povratnih informacij za telo in duha.Z analizo BRA (analiza bioenergetskega ritma) in HRV (variabilnost sr─Źnega utripa) meri va┼íe bioenergijsko stanje.Hitro in enostavno. 

Spoznajte svoje telo! Nadzoruje se preko ure Healy Watch, povezane prek Bluetootha.Razburljivi novi dogodki in izboljšave za prihodnost. Najsodobnejši znanstveni algoritmi za:

  • Merjenje va┼íih fiziolo┼íkih parametrov
  • Vadba in ┼íport
  • Spanje
  • Dihanje
  • ┼Żivljenjski slog
 
Healy fitness
  
Analiziranje Podatki BRA (analiza bioenergetskega ritma) se prenesejo v oblak HealAdvisor ***.Nato aplikacija HealAdvisor ustvari na─Źrt prijave v skladu s podatkovno bazo strokovnjakov.Ti podatki omogo─Źajo Healyju, da najde ustrezne programe MDS za uskladitev va┼íega bioenergetskega polja. *** Va┼íi podatki so kodirani 4096 bitov.  
  
Iskanje programov IMF Vrednotenje parametrov, pridobljenih z meritvami Healy Watch, daje rezultate za priporo─Źila za programe IMF Healy za uskladitev va┼íega bioenergetskega polja. 
  
Healy Watch Digital Nutrition® * Programi IMF Ti programi IMF vsebujejo resonan─Źne frekvence posameznih vitaminov in mineralov, ki podpirajo usklajevanje va┼íega bioenergetskega polja na podlagi ocene va┼íih parametrov s pomo─Źjo Healy Watch. * Healy Watch Ôäó in Digital Nutrition® sta blagovni znamki Healy International AG.
 
Organska ura Organska ura Healy Watch vedno zagotavlja pravi program Meridian IMF za podporo usklajevanju bioenergetskega polja organa, ki je takrat deloval, na podlagi tradicionalne kitajske medicine (TCM).

Nazaj