Healy ura

 

Healy ura

Healy je blagovna znamka podjetja Healy International AG ** Zahteva mesečno naročnino, ki se bo samodejno obnavljala mesečno.Naročnino lahko prekličete pred datumom podaljšanja, da se vam naslednji mesec ne zaračuna.

Poiščite primerne programe Healy IMF Healy Watch s pomočjo aplikacije Healy Watch Connector ** meri in ocenjuje, kateri programi Healy z individualizirano frekvenco mikrotoka (IMF) so najboljši za vas v danem trenutku.

Določite ravnovesje med telesom in duhom Ura Healy naredi Healy zaprt sistem povratnih informacij za telo in duha.Z analizo BRA (analiza bioenergetskega ritma) in HRV (variabilnost srčnega utripa) meri vaše bioenergijsko stanje.Hitro in enostavno. 

Spoznajte svoje telo! Nadzoruje se preko ure Healy Watch, povezane prek Bluetootha.Razburljivi novi dogodki in izboljšave za prihodnost. Najsodobnejši znanstveni algoritmi za:

  • Merjenje vaših fizioloških parametrov
  • Vadba in šport
  • Spanje
  • Dihanje
  • Življenjski slog
 
Healy fitness
  
Analiziranje Podatki BRA (analiza bioenergetskega ritma) se prenesejo v oblak HealAdvisor ***.Nato aplikacija HealAdvisor ustvari načrt prijave v skladu s podatkovno bazo strokovnjakov.Ti podatki omogočajo Healyju, da najde ustrezne programe MDS za uskladitev vašega bioenergetskega polja. *** Vaši podatki so kodirani 4096 bitov.  
  
Iskanje programov IMF Vrednotenje parametrov, pridobljenih z meritvami Healy Watch, daje rezultate za priporočila za programe IMF Healy za uskladitev vašega bioenergetskega polja. 
  
Healy Watch Digital Nutrition® * Programi IMF Ti programi IMF vsebujejo resonančne frekvence posameznih vitaminov in mineralov, ki podpirajo usklajevanje vašega bioenergetskega polja na podlagi ocene vaših parametrov s pomočjo Healy Watch. * Healy Watch ™ in Digital Nutrition® sta blagovni znamki Healy International AG.
 
Organska ura Organska ura Healy Watch vedno zagotavlja pravi program Meridian IMF za podporo usklajevanju bioenergetskega polja organa, ki je takrat deloval, na podlagi tradicionalne kitajske medicine (TCM).

Nazaj